Folketinget.jpg

Annette Lind

MF, Socialdemokraterne

Web:

Mail:

23456789

Tel:

Mere info

”I Ringkøbing-Skjern kredsen har vi ikke en kandidat til Folketinget. Annette er kandidat for Holstebrokredsen. Vi har et godt samarbejde med Annette og hun fungerer som vores talerør i folketinget. Annette deltager ofte i forbindelse med generalforsamlinger og medlemsmøder.”​

FOLKETINGET

Jeg er nu i gang med min anden periode i Regionsrådet i Region Midt. Både i første og anden periode har jeg haft sæde i hospitalsudvalget, som er et stort udvalg, der rummer rigtigt mange af de kerneydelser, som er kendetegnet for regionernes virke.

 

Region Midt har ca. 26.000 ansatte og et årligt budget på ca. 26.  mia. kroner.

Både første og nu anden periode har været præget af de to store hospitalsbyggerier, som foregår i hhv. Skejby og Herning.

Det er også blevet til betydelige udvidelser og moderniseringer i både Horsens og Viborg. Det har også betydet, at en række meget små sygehuse er blevet lavet om til sundhedshuse med akutklinikker. Det gælder Skive, Grenå og Ringkøbing. 

Hospitalsudvalget har også hele den præhospital indsats og her handler dem om, at få en tæt og kvalitetspræget indsats, der hvor folk kommer til skade eller bliver syge.