Trine Ørskov

 

Kontakt mig på:

Tel: 52154253

Mail: Oerskov78@gmail.com

 

 

Socialdemokrat og meget andet:  

 

Jeg fylder 39 år på valgdagen den 21. november. Sikken fest det bliver! Jeg er gift med René og mor til to drenge på 10 og 14 år. Jeg er opvokset i Skjern, og efter udlandsophold og uddannelse vendte jeg tilbage hertil, hvor mine fødder er solidt plantet i den gode, vestjyske muld.

 

Jeg arbejder som kommunikationschef i en stor, international virksomhed. Min erfaring med branding, markedsføring og kommunikation trækker jeg på i en politisk dagsorden, hvor vækst, tilflytning og positiv omtale står højt.

 

Jeg blev valgt ind i byrådet ved det forrige valg i 2013, hvor jeg stillede op fordi jeg ville forandre noget. Jeg havde ambitioner på mine drenges vegne, og på vegne af alle andre børn i kommunen. Det har jeg stadig. Jeg ønsker en kommune, der tager børns opvækst alvorligt og anerkender, at de tilbud vi giver dem og alle andre børn, er afgørende for, hvilket liv de får, og hvilke mennesker, de bliver til.

 

Det er nemlig vores børn, der skal sikre at Ringkøbing-Skjern Kommune også i fremtiden, er i vækst og udvikling.

 

Når jeg lægger min vestjyske beskedenhed væk et øjeblik tør jeg godt sige, at jeg har været med til at gøre en forskel, blandt andet med et øget politisk fokus på børneområdet. Men der er mere at gøre. Forandring er et langt, sejt træk, og jeg håber at få muligheden for at trække videre i næste byrådsperiode.  

Kandidaterne
Socialdemokratiet Ringkøbing-Skjern