Sally Højriis

 

Kontakt mig på:

Tel: 24845903

Mail: safe0615@gmail.com

 

 

MIT BUDSKAB:  

 

Jeg er 40 år og gift med Dennis. Vi har 3 børn; en pige på 15 og tvillinger på 7. Vi er bosat i Ringkøbing. Her arbejder jeg som social- og sundhedsassistent på et bosted.

Jeg er socialdemokrat, og jeg arbejder på at komme ind i byrådet. Det er vigtigt, at vi kæmper for fællesskabet samt bevarer velfærden her i kommunen. Som socialdemokrat er mit mål frihed, lighed og solidaritet - for alle.

 

Et godt sted at være børnefamilie

Ringkøbing-Skjern Kommune er et godt sted at være børnefamilie, og det skal det også være i fremtiden. Det skal være sådan, at Ringkøbing-Skjern Kommune er kendt for at bidrage til børn og unges udvikling. Det betyder, at vi skal have børnehaver og skoler, hvor vores børn har det godt, og hvor de får gode oplevelser. Vi skal være optaget af det hele menneske - både fagligt og socialt.

 

På kanten af arbejdsmarkedet

Det er vigtigt at være en del af et fællesskab. Og et arbejdsfællesskab er en vigtig del af livet. Vi skal sørge for, at alle får mulighed for at have et job. Nogle har brug for hjælp undervejs, og det skal de have. Men det skal ske på en ordentlig måde, hvor der tages hensyn til de udfordringer, der måtte være. Vi skal tilpasse indsatsen efter den enkelte borgers behov, ønsker og ressourcer.

 

Et godt arbejdsmiljø 

Der er så mange mennesker, der er fuldstændig afhængige af, at de får en god behandling af kommunens medarbejdere. For at kunne gøre det godt for borgerne skal medarbejderne selv have det godt. Kommunen skal sætte fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere bliver udviklet både fagligt og personligt. Dette sikrer en høj kvalitet i den offentlige service.

Kandidaterne
Socialdemokratiet Ringkøbing-Skjern