Irene Lund Pedersen 

Kontakt mig på:

Tel: 25521726

Mail: Irene.l.pedersen@fibermail.dk

 

MIT BUDSKAB:  

 

Jeg hedder Irene Lund Pedersen og opstiller som ny kandidat til kommunalvalget den 21. november. Jeg er 44 år, bor i Vorgod-Barde, og jeg har altid interesseret mig for samfundet omkring mig. Ud fra det ståsted har jeg lavet masser af frivilligt arbejde og siddet i forskellige bestyrelser. Arbejdsmæssigt er jeg uddannet mejerist og arbejder i dag som produktions planlægger på Arla Foods.

 

I Ringkøbing-Skjern kommune har vi rigtig mange industri arbejdspladser, og samtidig har vi Danmarks største kyst turisme med et stort potentiale. Den gode vækst på disse to områder skal vi understøtte og udvikle med en udvidelse af Hovedvej A15, og det vil jeg rigtig gerne arbejde med.

 

Et af vores andre store ressourcer er naturen. Jeg nyder meget den natur, som vi har i det her område. Der er masser af natur oplevelser for alle, og der er mulighed for at lave endnu flere kreative oplevelser derude. Oplevelser i naturen og den gode historie omkring det vil jeg gerne være med til at udvikle.

 

Der er sat gang i at øge bosætningen i kommunens østlige del, hvor potentialet er størst, og det er en rigtigt god ide. Men folk er forskellige: nogen vil gerne bo i en by med indkøbsmuligheder, og nogen vil gerne bo i landsbyen med et tæt fællesskab. Den vinkel vil jeg gerne være med til at sætte fokus på.

 

Med et godt overblik og smil på læben er jeg klar til at bidrage til samarbejde og god kommunikation om de beslutninger, der fremover skal laves i vores kommune. Vi trænger nemlig til politisk fornyelse og en ny politisk kultur, og det skal helst være med Søren Elbæk i spidsen.

 

 

Kandidaterne
Socialdemokratiet Ringkøbing-Skjern