Helge Albertsen 

Kontakt mig på:

Tel: 40112148

Mail: helgealbertsen@gmail.com

 

 

RIGE, LIGE OG TRYGGE  

 

Som S altid har arbejdet for, skal vi være RIGE, LIGE OG TRYGGE.

Rigdom skabes ved en aktiv beskæftigelsespolitik med fokus på uddannelse som er bindeleddet til en jobskabende erhvervspolitik.

Da vi har mange produktionsvirksomheder, er vi presset på automatisering og globalisering. Svaret er uddannelse af vores borgere. 

Vi skal sikre, at uanset sociale og personlige forudsætninger skal alle have lige muligheder for uddannelse og job. Grundlaget for det hele er en god folkeskole, der hælder viden og dannelse i vores børn, så de er klar til arbejdsmarkedets stigende krav.

Vi skal være trygge, hvis vi mister fodfæste på arbejdsmarkedet - enten ved ledighed eller sygdom. Alle skal have den individuelle indsats for at kunne blive selvforsørgende igen. Kan det ikke lykkes, skal der hurtig afklares til førtidspension. Slut med langvarige forløb uden mening. Indsatsen skal bygge på mennesket fremfor regneark-politikken - på mennesket fremfor regneark-politikken - på menneske..........

Vi skal være trygge, når vi afleverer vores børn i pasningsordninger.

Vi skal være trygge ved den omsorg, som de ældre får på plejehjem og hjemmehjælp. Det fortjener de ældre efter et langt arbejdsliv som trofaste skatteborgere.I byrådsarbejdet skal vi være løsnings- og resultatorienteret. Kan vi ikke få det hele, får vi det halve. Noget jeg kender fra mine mange år i Fagbevægelsen - skridt for skridt. 

 

Følg mig på Facebook

Kandidaterne

Med Helge Albertsen

- Ringkøbing lokalradio

Socialdemokratiet Ringkøbing-Skjern