FOLKETINGET

 

Vestjyde i hjertet.

Som mor, politiker og vestjyde arbejder jeg for et samfund, hvor vi passer på hinanden og de svageste. Et samfund hvor vi tager hele landet i brug og ser de mange muligheder, Vestjylland har at byde på.

Uddannelse, arbejdspladser og udvikling i alle dele af landet er hjerteblod for mig.

Udvikling og jobskabelse kræver en stærk infrastruktur. Derfor kæmper jeg for realisering af en 2+1 vej på Rute 15 til Herning.

Flere velfærdshænder. Vi kan alle få brug for fællesskabet, og vi skal derfor værne om det velfærdssamfund, som vi igennem mange år har opbygget.

En stærk folkeskole, der er førstevalget for forældre i hele landet. Vi skal uddanne vores børn, så de selv kan vælge deres fremtid. Derfor skal alle elever erklæres uddannelsesparate. Nogle elever skal direkte videre på en ungdomsuddannelse, mens andre har bedst af at komme i et forberedende tilbud.

Mere gang i Vækstjylland og Produktionsdanmark. Jeg arbejder derfor for, at sætte gang i maskeriet med store projekter i vores landsdel. Det er derfor vigtigt, at lærlinge får praktikpladser så vi kan få flere faglærte vestjyder i verdensklasse.

Annette Lind

MF, Socialdemokraterne

Telefon: 61625182

Mail: Annette.lind@ft.dk

Web: www.annettelind.dk

 

 

”I Ringkøbing-Skjern kredsen har vi ikke en kandidat til Folketinget. Annette er kandidat for Holstebrokredsen. Vi har et godt samarbejde med Annette og hun fungerer som vores talerør i folketinget. Annette deltager ofte i forbindelse med generalforsamlinger og medlemsmøder.”​

Socialdemokratiet Ringkøbing-Skjern